Kohina on porvarillinen käsite eli näillä mennään

Perjantai 17.11.2017 klo 15:26

   

1. "Me kaikki tiedämme liian paljon siitä miltä valokuvat tai kuvat näyttävät. Tämä on maailman helpoin juttu. On luonnollista tehdä kuvia, jotka ovat meille tuttuja. Se on tylsää eikä sillä tavalla opi mitään. Eli teet vain sitä minkä jo osaat... Joten minä yritän hoitaa asian eri tavalla - olen kehittänyt oman tapani, luulen niin, tapella sitä jo valmiiksi ohjelmoitua tapaa vastaan, että tiedän liian paljon kuvista."             

Garry Winogrand

_mg_3252bwnba.jpg

Lue lisää »

Avainsanat: sääntö, säännöt, valokuvaus, Garry Winogrand, Henri Cartier-Bresson, terävyys, kohina, miten kuvaan, kohina on porvarillinen käsite

Ilta sirkuksessa

Torstai 27.11.2014 klo 9:41

Sirkus Florentino kiertueella Mikkelissä 10. kesäkuuta 2014.

_dsf0914bw1a.jpg

Lue lisää »

Avainsanat: ilta sirkuksessa, night at the circus, sirkus, circus, Circus Florentino, Finland, photo essay, suomi, photoessee, valokuvaessee

Linna nurin! - Se on kivaa!

Perjantai 15.8.2014

Internet on täynnä ohjeita kuinka rakentaa täydellinen hiekkalinna. Jos kuitenkin satut olemaan pieni lapsi, ei linnan rakentaminen ole se paras juttu. Ilo linnan särkemisestä suurempi ja tämä on varmaan sisäänrakennettu meihin kaikkiin - ainakin silloin kun olemme pieniä.

etusivuheina2014b.jpg

Lue lisää »

Avainsanat: hiekkalinna, hiekkalinna nurin, linna, pieni lapsi, pieni tyttö, särkeä, rikkoa

Hermannilta heinään

Lauantai 12.7.2014 - Simo Väisänen

Eurooppalaisen perinteen mukaisesti vuoden jokaisena päivänä on Suomessa jonkun nimipäivä jota monet edelleen juhlivat samalla tavalla kuin syntymäpäivää. Heinäkuun 12. on Hermannin nimipäivä. 

Ennen vanhaan heinäkuun 12. merkitsi heinänteon alkua. Työ tehtiin tavallisesti talkoina. Kuvien talkooporukka kokoontui juhlistamaan ja muistelemaan Hermannin heinäpäivää työn merkeissä Mikkelissä Kenkäveron pelloilla vuonna 2013.

_dsf6790bw1m.jpg

Lue lisää »

Avainsanat: kuvaessee, suomi, Hermannin heinäpäivä,

« Uudemmat kirjoitukset